Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Sex: Πέταξε την tv στην γυναίκα του, πάνω στο τρίο!!

Ένας άντρας 21 χρόνων αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση μετά από μια συνεύρεση με δυο γυναίκες που κατέληξε σε ένα βίαιο γεγονός, όταν η ζήλια τον «καβάλησε» γιατί οι γυναίκες φιλιόντουσαν μεταξύ τους.

Ο Jorge Silva φέρεται ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του, όταν είδε να φιλάει την γυναίκα που είχε φέρει σπίτι για να λάβει μέρος στο ερωτικό τρίγωνο. Φέρεται να έχει κακοποιήσει την γυναίκα του πετώντας της την τηλεόραση που την χτύπησε άσχημα στο προσωπο, οπότε και επενεβει η αστυνομία.

Ο Jorge Silva φέρεται να επιτέθηκε η σύζυγό του σε μια κρίση ζήλιας, γιατί φίλησε μια γυναίκα που είχε φέρει στο σπίτι του για σεξ στη Φλόριντα. Η άλλη γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι προσπάθησε να συγκρατήσει τον Silva, και κατέληξε με τις γροθιές του στο πρόσωπό της.

Η βίαιη αυτή συμπεριφορά και η σεξουαλική επαφή των τριών πρωταγωνιστών της ιστορίας αποκαλύφθηκε στην έκθεση της σύλληψης που διενήργησε η αστυνομία της Νάπολη στη Φλόριντα.

Ο Silva υποστήριξε στην αστυνομία ότι η γυναίκα του είχε συμφωνήσει να πάρει μέρος σε ένα τρίο με μια άλλη γυναίκα την Κυριακή το απόγευμα. Αλλά ο ίδιος «τρελάθηκε» όταν την είδε να την φιλάει. Είπε, επίσης, ότι οι γυναίκες έφυγαν και κλειδώθηκαν σε μια κρεβατοκάμαρα. Έσπασε την πόρτα για να μπει, και όπως υποψιαζόταν τις είδε να κάνουν σεξ χωρίς αυτόν.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας για την σύλληψη του Silva, τότε πήρε μια τηλεόραση και την εκσφενδόνισε στην σύζυγό του που ακόμη ήταν στο κρεβάτι. Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκαν τη γυναίκα του Σίλβα μέσα στα αίματα, το πρόσωπο της πρησμένο και με σπασμένη την μύτη της. Ο «τσατισμένος» εραστής Silva συνελήφθη με κατηγορία για κακούργημα.

Πηγή: dailymail.co.uk/o

Δεν υπάρχουν σχόλια: