Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Τούρκικη χειροβομβίδα εναντίον επιχειρηματία στη Λεμεσό

Άκουσε μέσα στον ύπνο του την εκκωφαντική έκρηξη αλλά δεν πέρασε από το νου του, όπως ανέφερε, ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια η οποία στρεφόταν εναντίον του. Μέχρι που ξημέρωσε και διαπίστωσε τι ακριβώς είχε συμβεί οπότε κατέφυγε στην Αστυνομία. Στόχος της νέας εγκληματικής ενέργειας που έγινε στη Λεμεσό, είναι 48χρονος γνωστός επιχειρηματίας.

Η έκρηξη, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο παραπονούμενος, σημειώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα, αλλά ο ίδιος το διαπίστωσε νωρίς το πρωί όταν βγαίνοντας από το σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή Γερμασόγειας, αντίκρισε τις ζημιές που είχαν προκληθεί κυρίως στο μπροστινό μέρος της κατοικίας.

Από τις εξετάσεις του πυροτεχνουργού της Αστυνομίας προέκυψε ότι η έκρηξη ήταν αποτέλεσμα αμυντικής χειροβομβίδας η οποία ρίφθηκε ενδεχομένως μέσα από διερχόμενο όχημα και εξερράγη σε απόσταση πέντε περίπου μέτρων από την κύρια είσοδο της κατοικίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η χειροβομβίδα τύπου ΜΚΕ είναι τουρκικής προέλευσης, γεγονός που επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την εκτίμηση ότι τα εγκληματικά στοιχεία κατορθώνουν συνεχώς να μεταφέρουν παράνομο οπλισμό και εκρηκτικά από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές. Σε κατάθεσή του ο 48χρονος επιχειρηματίας εμφανίστηκε έκπληκτος για το γεγονός, λέγοντας ότι δεν μπορεί να υποθέσει ποιος θα είχε λόγο να στραφεί εγκληματικά εναντίον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: