Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Νέο Tesla Roadster το 2014

Πλήθος επιχειρηματικών σχεδίων έχει για το προσεχές διάστημα η Tesla, η εταιρεία από το Silicon Valley που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά οχήματα.

Νωρίτερα φέτος πήραμε μία πρόγευση από το πολυτελές Model S, για το οποίο ήδη εξελίσσεται μια έκδοση επιδόσεων. Επιπλέον, σε συνεργασία με την Toyota, η Tesla θα φτιάξει μια ηλεκτρική εκδοχή του RAV4. Ακόμα, η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα δικό της ηλεκτρικό crossover, το οποίο θα στηριχθεί στο πάτωμα του Model S.

Αυτά, όμως, δεν είναι τα μόνα σχέδια που έχει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Elon Musk, στο μυαλό του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε πως η Tesla ετοιμάζει για το 2014 ένα μεσαίο μοντέλο που θα ανταγωνιστεί τη BMW Σειρά 3, αλλά και ένα ολοκαίνουργιο Roadster. Ο κ. Musk τόνισε πως η 2η γενιά του μοντέλου δε θα στηρίζεται πλέον στην Lotus Elise, αλλά σε μία νέα δική τους πλατφόρμα, την οποία και θα μοιράζεται με το επερχόμενο μεσαίο μοντέλο.

Πηγή: autotriti.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: