Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΝΤ1 απέλυσε τον Ψινάκη από το «Fab 5»!

Παρελθόν για το «Fab 5» αποτελεί ο Ηλίας Ψινάκης, καθώς τα στελέχη του ΑΝΤ1 ενοχλήθηκαν από τα αρνητικά σχόλια που έκανε τόσο για την εκπομπή στην οποία συμμετείχε, όσο και για άλλες παραγωγές του καναλιού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αφορμή στάθηκε η κόντρα των υπευθύνων του ΑΝΤ1 με τον μάνατζερ σχετικά με τη συμμετοχή του Γιάννη Φλωρινιώτη στο «Fab 5», αφού η παραγωγή δεν ήθελε τον τραγουδιστή ως συμμετέχοντα στο σόου, κάτι για το οποίο ο Ηλίας Ψινάκης επέμεινε και τελικά έγινε.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε προκαλέσει και την απόλυση του Μάνου Χατζηδάκη (καμία σύγκριση με τον ...Ψιψινάκη) από τη διεύθυνση του τρίτου προγράμματος της ΕΡΑ, όταν ο σπουδαίος συνθέτης είχε πάρει το μέρος του και είχε μεταδώσει από την κρατική ραδιοφωνία τραγούδια του. Τώρα λοιπόν, ο Γιάννης Φλωρινιώτης έγινε η… αιτία να απολυθεί από τον ΑΝΤ1 ο Ηλίας Ψινάκης.

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με την εκπομπή, και το αν θα συνεχιστεί χωρίς τον Ηλία Ψινάκη, θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: