Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Χαροπαλεύει 60χρονος υπάλληλος του Δ. Αλμυρού Μαγνησίας

Μετά από σφοδρή σύγκρουση του δικύκλου του με φορτηγάκι, ελλείψη ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, τον μετέφεραν με...
αγροτικό και από εκεί στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο που μόλις κατέφθασε

Γύρω στις 11.00, επί της οδού Αχιλλέως, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους που συνδέουν τον Αλμυρό με την Ευξυνούπολη, το δίκυκλο που οδηγούσε ο 60χρονος υπάλληλος του Δήμου Αλμυρού Νικόλαος Στεφανής συγκρούστηκε με φοργηγάκι, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του 60χρονου.

Και εδώ αρχίζει η περιπέτεια του άτυχου συμπολίτη μας. Η κλήση στο ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε στις 11.02 και ο ίδιος, ελλείψει ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα, παρά τις κρανιογκεφαλικές του κακώσεις. Ευτυχώς, το ασθενοφόρο έφθασε, από τον Βόλο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, στις 11.29 και έτσι ξεκίνησε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου, αφού διασωληνώθηκε, του γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η κατάστασή του, σύμφωνα με τους γιατρούς, χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: