Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Με τη ρέντα της Εθνικής τα βάζουν τα διεθνή ΜΜΕ

 «Η τύχη ευνοεί τους κακοπληρωτές Έλληνες» γράφουν οι Δανοί
Είτε το έφερε μαζί του και το κληροδότησε ο Ότο Ρεχάγκελ, είτε το κέρδισε μόνη της, ένα είναι το σίγουρο: αυτή η Εθνική, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ικανότητά της να παίρνει αποτελέσματα, έχει και άστρο. Αυτό έλαμψε ξανά την Παρασκευή στο Κίεβο. Η κλήρωση των ομίλων του EURO 2012 ήταν λες και «μαγειρεύτηκε» στα γραφεία της ΕΠΟ. 
Όταν το χέρι του Ζινεντίν Ζιντάν έβγαλε το μπαλάκι με το όνομα «Greece», ο Φερνάντο Σάντος, οι παίκτες του και εκατομμύρια Έλληνες χαμογέλασαν συνωμοτικά. Σαν να ήξεραν ότι η αγαπημένη τους κληρωτίδα δεν θα τους απογοητεύσει. Η πρόκριση στα ημιτελικά μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται, όμως ο όμιλος με Πολωνία, Ρωσία και Τσεχία είναι πέρα για πέρα βατός και οι Έλληνες διεθνείς το γνωρίζουν καλά, όσο και αν δεν θέλουν να το παραδεχθούν στις δηλώσεις τους. Τη χαρά αυτή δεν μοιράζονται τα διεθνή ΜΜΕ, που τα βάζουν με τη ρέντα της Εθνικής. «Είναι δυνατόν η τύχη να ευνοεί τόσο τους κακοπληρωτές Έλληνες», αναρωτιέται η δανική εφημερίδα Politiken στο φύλλο του Σαββάτου... 
 
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: