Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ν.Δ.: «Υπάρχουν τουρκικές προτάσεις για κάλυψη ενεργειακών αναγκών νησιών του Αιγαίου;»

Trans Alaska-Alyeska Oil Pipeline
Image by Arthur Chapman via Flickr
Διευκρινίσεις για το ποιες οικονομικής ή άλλης φύσεως-εκκρεμότητες έχει η Ελλάδα προς την Τουρκία στον τομέα της ενέργειας, ζητούν πέντε βουλευτές της ΝΔ σε ερώτησή τους προς τον υπουργό ΠΕΚΑ, με αφορμή δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ενέργειας για «χρέη της Ελλάδος προς την Τουρκία πολλών εκατομμυρίων ευρώ».

Θέτοντας θέμα ελληνικού χρέους, ο Τανέρ Γιλτίζ υποστήριξε πρόσφατα πως «η Ελλάδα είχε χρέος ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων προς την Botas (τουρκική Ανώνυμη Εταιρεία Αγωγών Μεταφοράς Πετρελαίου)». «Από αυτά», είχε πει, «έχουμε εισπράξει τα 185 εκατομμύρια και μέχρι το τέλος του προσεχούς Ιανουαρίου σχεδιάζουμε να εισπράξουμε και το υπόλοιπο».

Οι βουλευτές της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος Γιάννης Βρούτσης, Μίκα Ιατρίδη, Σπύρος Γαληνός και Κώστας Μουσουρούλης, ρωτούν τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κατά πόσο είναι πραγματικά τα στοιχεία που επικαλούνται οι Τούρκοι αρμόδιοι, και αν όχι, ποια είναι τα αληθή στοιχεία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: