Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτη σε ποσοστό αύξησης αυτοκτονιών η Ελλάδα στην Ευρώπη

Αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα κατά 40% καταγράφηκαν το πρώτο πεντάμηνο του 2011 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό. Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, η αυξητική τάση στις αυτοκτονίες ταυτίζεται χρονικά με την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης.

Ωστόσο, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τα αίτια της αυτοκτονίας δεν είναι πάντα ή μόνο οικονομικά. Συνήθως συνυπάρχουν ή προηγούνται άλλοι παράγοντες, όπως κατάθλιψη ή προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις. Στην τηλεφωνική γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία (1018) οι οικονομικοί λόγοι ήταν η συνήθης αιτία που άκουγαν οι υπεύθυνοι ψυχολόγοι από το 2007, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του το κέντρο, χρονιά όπου η κρίση δεν είχε ξεσπάσει ακόμα στην Ελλάδα.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: