Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση του Ξυνίδη στην Καϊλή για την περίφημη καλτσοδέτα!

To γνωστό επεισόδιο με την... καλτσοδέτα και την Εύα Καϊλή κλήθηκε να σχολιάσει ο Σωκράτης Ξυνίδης. Όταν η Εύα Καϊλή σε συνενδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ σηκώθηκε όρθια και φώνάζε ..."γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος", ο Σωκράτης Ξυνίδης φέρεται να είπε "Σιγά την καλτσοδέτα"! Κάποιος από τους παριστάμενους αντέδρασε και του είπε: "Ρε συ Σωκράτη πώς μιλάς έτσι στην κοπέλα; Τι είναι αυτά που της λες;" Και εκείνος απάντησε : "Γιατί θα την φοβηθώ. Δεν ξέρεις που την έχω γραμμένη;".

Σχολιάζοντας όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης είπε, σε συνέντευξή του στο ραδιό ΕΝΝΕΑ 98.9, την οποία φιλοξενεί το apospasma.gr: «Δεν είναι αληθές ότι βρέθηκα σε διαπληκτισμό. Σε κανέναν διαπληκτισμό δεν βρέθηκα, δεν έχω απευθυνθεί προσωπικά στην κα Καϊλή ούτε έχω κάνει καμία δήλωση. Εγώ σε κάποια στιγμή μονολόγησα κάτι το οποίο αποτύπωσε κάποιο blog.

Αν πρόκειται να αποτυπωθεί το τι πράγματι συνέβη, θα αποτυπωθεί. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να συζητηθεί γιατί από ότι θυμάμαι η τελευταία φορά που έγινε κάποιου είδους διαδικασία με πειθαρχικό περιεχόμενο ήταν όταν εξετάσαμε την περίπτωση εμπλοκής του κου Τσοχατζόπουλου στην υπόθεση των σκανδάλων των προμηθειών και από τότε δεν γνωρίζω να έχει συγκληθεί το πειθαρχικό να συνεδριάσει. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή αυτή η κουβέντα δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, δεν είναι σεξιστικό και δεν μπορούσε να είναι σεξιστικό.

Το τι ελέγχθει, το πώς ελέχθη και ποιό είναι το περιεχόμενο, θα αποτυπωθεί είτε σε μία διαδικασία σαν αυτή η οποία ακολουθείται είτε θα μπορούσε να αποτυπωθεί σε μία συζήτηση, η οποία θα είχε γίνει μεταξύ εμού και της κας Καϊλή, η οποία δεν έγινε διότι θεωρώ ότι ουδέποτε απευθύνθηκα σεξιστικά απέναντί της. Αν χρησιμοποίησα μία έκφραση με ποιό περιεχόμενο, θα μπορούσε να μου ζητήσει εξηγήσεις αντί να μου ζητάει από την τηλεόραση ή από το βήμα της Βουλής. Δικό της θέμα πώς αντιλαμβάνεται αυτή τη διαδικασία και αν θέλει να την προχωρήσει δεν με αφορά»
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: