Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η Μπέσυ Μάλφα παρασύρθηκε από μηχανή!

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν μερικές μέρες μίλησε η Μπέσυ Μάλφα στο «Made in Star».

«Συνάντησα μια φίλη μου που είχα να τη δω δυο χρόνια και είπαμε να πάμε να πιούμε ένα καφέ. Πέρναγα την Αλεξάνδρας για να πάω στην καφετέρια και περνάει ένα μηχανάκι και με παίρνει μαζί του» εξήγησε η γνωστή ηθοποιός, προσθέτοντας:

«Πρόλαβα και τον άρπαξα για να σωθούμε -βεβαίως άγιο είχαμε που δεν σκοτωθήκαμε- αλλά γύρισε το πόδι μου στη ρόδα. Έχω ένα μικρό διάστρεμμα και ένα τράβηγμα στον αυχένα».

Ακόμα, η Μπέσυ Μάλφα μίλησε για τον γάμο της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τη σχέση τους μετά από την απόκτηση τριών παιδιών: «Όχι, σε καμία περίπτωση» απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν τη ζηλεύει ο σύζυγός της.

Μάλιστα ανέφερε: «Ο Γεράσιμος είναι ο άνθρωπος που με ντύνει για να βγούμε έξω! Πηγαίνουμε να ψωνίσουμε μαζί γιατί του αρέσει να είμαι θηλυκό», ενώ παραδέχθηκε πως ούτε κι εκείνη τον ζηλεύει, αλλά και ότι θα συγχωρούσε την απιστία: «Βεβαίως θα τη συγχωρούσα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι το κάνουμε αυτό» δεν δίστασε να σχολιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: