Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Από τα Φώτα μπαίνει σε λειτουργία ο προεκλογικός μηχανισμός της ΝΔ

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν πάρει θέσεις μάχης και μπαίνουν σε προεκλογική περίοδο αμέσως μετά των Φώτων.Συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται να δηλώνει πως «Ο κύβος των εκλογών ερρίφθη. Μια ή δύο εβδομάδες νωρίτερα ή αργότερα δεν αποτελεί μείζον ζήτημα. Το ζητούμενο για τη ΝΔ είναι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία για τη νέα δανειακή σύμβαση και μετά να μιλήσει ο λαός. Και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αυτός είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή», κάτι που δείχνει ότι πρώτον υπάρχει συμφωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ αλλά και ότι η ΝΔ σταματάει τον πόλεμο για την ημερομηνία των εκλογών.
Φυσικά δεν σταματούν στην ΝΔ να ζητούν εκλογές όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά πλέον αποφάσισαν από ότι φαίνεται να το κάνουν με πιο μαζεμένο τρόπο, προφανώς γιατί κατάλαβαν ότι το πολιτικό κόστος σε μία τέτοια περίοδο μιας τέτοιας επιμονής είναι μεγάλο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: