Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αντίθετοι οι δικαστικοί υπάλληλοι στην παράταση του ωραρίου των δικαστηρίων

Την πλήρη αντίθεσή της στην παράταση του ωραρίου των δικαστηρίων επαναλαμβάνει η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) με ανακοίνωσή της, ενώ θεωρεί «απαράδεκτο την ώρα που πετσοκόβονται οι αποδοχές μας και στενάζουν τα δικαστήρια από την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και ουσιαστικής μηχανοργάνωσης, το υπουργείο Δικαιοσύνης να επαναφέρει το θέμα επιμήκυνσης του ωραρίου των ακροατηρίων».

Παράλληλα, η Ομοσπονδία θεωρεί «απαράδεκτο το γεγονός να δρομολογούνται, θέματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας μας και να μην υπάρχει η ελάχιστη ευαισθησία, για την ακρόαση των θέσεων της ΟΔΥΕ, αφού στα δικαστήρια της χώρας υπάρχουν και εργάζονται και δικαστικοί υπάλληλοι».

Η ΟΔΥΕ υπογραμμίζει ότι οι δικαστικοί υπάλληλοι έχουν «κάνει θυσίες και αγώνες για την καθιέρωση ανθρώπινου ωραρίου στα ακροατήρια και δεν το χαρίζουν σε κανέναν».

Και καταλήγει η Ομοσπονδία, «για τους δικαστικούς υπαλλήλους το ωράριο 7 π.μ. έως 3 μ.μ. είναι κατάκτηση και δεν τη «δωρίζουμε» σε κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: