Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ρόδος: Εργαζόμενος του ΟΤΕ έχασε τη ζωή του

Ο εργαζόμενος του ΟΤΕ που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο όταν η κολώνα που εργαζόταν έσπασε, φέρνει στην επιφάνεια τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς... που επικρατούν στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Οι ευθύνες για το νέο έγκλημα της εργοδοσίας πρέπει να αναζητηθούν στην πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ., αλλά και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που παρέδωσαν αυτές τις επιχειρήσεις στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Στην πολιτική αλλαγής των εργασιακών σχέσεων, της έλλειψης προσωπικού, της εντατικοποίησης της δουλειάς, την ελλιπή συντήρηση υποδομών και εγκαταστάσεων που εφαρμόζει η επιχείρηση για μεγαλύτερα κέρδη, με θύματα τους εργαζόμενους.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει το νέο έγκλημα που έρχεται να συμπληρώσει το βαρύ καθημερινό κατάλογο αίματος της εργατικής τάξης και καλεί τους εργαζόμενους και τα ταξικά συνδικάτα να παλέψουν πιο αποφασιστικά ενάντια στις πολιτικές που υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Η Εκτελεστική Γραμματεία
ifmedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: