Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Διατροφή για τις κρύες μέρες του χειμώνα

Η εποχή του κρύου φέρνει συνήθως μαζί της κούραση, εξάντληση και οργανικές μεταπτώσεις. Αντισταθείτε! Πώς;Υιοθετώντας πρώτα απ’ όλα … ένα σωστό τρόπο διατροφής.

1. Μην παραλείπετε γεύματα
Ο χειμώνας απαιτεί σωστή διατροφή. Μην παραλείπετε, λοιπόν, ούτε το πρωινό ούτε το μεσημεριανό γεύμα. Γιατί, αν κάνετε κάτι τέτοιο, θα νιώθετε την ενεργητικότητά σας να μειώνεται ή μπορεί να χρειάζεται να καταβάλλετε προσπάθεια για να… στέκεστε στα πόδια σας. Όμως, θα πρέπει να αποφεύγετε και το πολύ φαγητό (όπως γλυκά και επιδόρπια), που επιβαρύνει και εξαντλεί τον οργανισμό.

2. Πρωτεΐνες για μεσημεριανό
Στο μεσημεριανό σας γεύμα να δίνετε έμφαση στις πρωτεΐνες. Με άλλα λόγια, να προτιμάτε το κρέας, το ψάρι και τα όσπρια, τροφές δηλαδή που ευνοούν την ενεργητικότητα. Αντίθετα, περιορίστε τα λίπη, που επιβραδύνουν την πέψη και προκαλούν απώλεια ενέργειας.

 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: