Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Εμπόριο ναρκωτικών από την πρώην του Charlie Sheen

Έπιασαν την Brooke Mueller με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης
Η πρώην σύζυγος του Charlie Sheen, Brooke Mueller, συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενη για προσπάθεια διακίνησης ναρκωτικών και επίθεση. Η Brooke, που κατά τη στιγμή της σύλληψης βρέθηκε να έχει πάνω της μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, αντιμετωπίζει έως και έξι χρόνια φυλάκισης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Aspen δήλωσε ότι οι αστυνομικοί σε μία βόλτα ρουτίνας αργά το βράδυ της Παρασκευής, δέχτηκαν καταγγελία από μία γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε η Mueller. Μετά από έρευνα της αστυνομίας στην περιοχή, εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε κλαμπ ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η Brooke Mueller συνελήφθη και κατηγορείται για επίθεση και κατοχή κοκαΐνης με σκοπό τη διακίνηση.

Αν και η επίθεση είναι το λιγότερο που έχει να αντιμετωπίσει η Brooke, για την προσπάθεια διακίνησης ναρκωτικών μέσα στο κλαμπ, μπορεί να αντιμετωπίσει έως και έξι χρόνια φυλάκισης. Η Mueller λίγες ώρες μετά από τη σύλληψή της αφού πλήρωσε εγγύηση 11.000 δολαρίων, αφέθηκε ελεύθερη ενώ ορίστηκε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 19 Δεκεμβρίου. Ο εκπρόσωπός της Steve Honig, δήλωσε ότι προς το παρόν δε θα κανένα σχόλιο για τη σύλληψη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην σύζυγος του Sheen έρχεται αντιμέτωπη με το νόμο. Σύμφωνα με πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον δεν μπορεί να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά μόνη της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: