Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Διώξεις και για κλοπή στη Γερολυμάτος Cosmetics

Διώξεις και για κλοπή ασκήθηκαν σήμερα, Παρασκευή, εις βάρος των τριών στελεχών της «Γερολυμάτος Cosmetics», οι οποίοι συνελήφθησαν την Τετάρτη και δικάζονται αυτή την ώρα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Οι συλλήψεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας,κ. Κώστα Χρηστίδη, κ. Φρανς Σέκουλα και κ. Γ. Κανελλόπουλου, έγιναν στην έδρα της εταιρείας στο Κρυονέρι, την Τετάρτη, μετά τη μήνυση που είχαν καταθέσει οι εργαζόμενοι τη Δευτέρα, οι οποίοι ενημέρωσαν ταυτόχρονα το Εργατικό Κέντρο αλλά και το υπουργείο Εργασίας για όσα συμβαίνουν στην εταιρεία.

Τα δύο προηγούμενα Σαββατοκύριακα είχε επιχειρηθεί η μεταφορά των εμπορευμάτων, αξίας 20.000.000 ευρώ, που βρίσκονταν στις αποθήκες της εταιρείας στα Οινόφυτα, εξαιτίας της οποίας τα τρία στελέχη του Δ.Σ. της κατηγορούνται πλέον και για το αδίκημα της κλοπής.

Και οι δύο απόπειρες, που σύμφωνα με τους εργαζόμενους είχαν στόχο την «εξαφάνιση» των εμπορευμάτων, ώστε να κλείσει η εταιρεία χωρίς να πληρωθούν, αποτράπηκαν από τους ίδιους.
Τα φορτηγά, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν εντολή να παραδώσουν τα εμπορεύματα στις αποθήκες της «Νεοχημικής» στη Θήβα, αφού όμως πρώτα τα περνούσαν από μια τρίτη εταιρεία!

Υπενθυμίζεται ότι η «Γερολυμάτος Cosmetics» ανήκε μέχρι πρόσφατα στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση των παράνομων χρηματοδοτήσεων εταιρειών του μέσω της Proton Bank.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος και οι σημερινοί ιδιοκτήτες της «Γερολυμάτος Cosmetics» συνδέονται άμεσα με τον κ. Λαυρεντιάδη, ενώ και η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δανειοδοτηθεί με εκατομμύρια ευρώ από την Proton Bank.

Οπως είναι γνωστό οι εργαζόμενοι είχαν ενημερωθεί τις τελευταίες ημέρες από τη διοίκηση ότι στο εξής θα εργάζονται μία φορά την εβδομάδα λόγω καταγγελίας των συμβάσεων ξένων εταιρειών καλλυντικών με την εταιρεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: