Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

MEGA, STAR, Σκάι, “Δίεση” και “Δρόμος” έκαναν προσφυγή κατά κατά της απεργίας!

Προσφυγή κατά κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΕΣΗΕΑ,  των Ενώσεων και των Ομοσπονδιών του Τύπου και ΜΜΕ έκαναν το MEGA, το STAR, ο Σκάι, ο “Δίεση” και ο “Δρόμος” .

 Την εξαίρεση του δικαστή, ζήτησαν τα σωματεία, στην προσφυγή που κατέθεσαν τα ιδιωτικά ΜΜΕ για την απεργία.

Η συζήτηση τελικά αναβλήθηκε και η απεργία πραγματοποιείται κανονικά.

Η ΕΤΕΡ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:


"Το χειρότερό του πρόσωπο έδειξε σήμερα ο εργοδοτικός πυρήνας των ραδιοσταθμών ΔΙΕΣΗ, ΔΡΟΜΟΣ και ΣΚΑΪ. Προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν το προσωπικό τους και να ποινικοποιήσουν την προκηρυγμένη μαζί με την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ απεργία των Ενώσεων των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, σέρνοντας στα δικαστήρια τις Ενώσεις μας (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΕΡ, ΕΠΗΕΑ), όπως και την ΠΟΣΠΕΡΤ.
Για άλλη μια φορά οι εργοδότες εκμεταλλευόμενοι τις διαδικασίες express που τους έχει δωρεοδοτήσει το σύστημα, προσπάθησαν να πετύχουν το σπάσιμο της ΑΠΕΡΓΙΑΣ μας. Καταπατώντας το δικαίωμά μας στην υπεράσπιση των θέσεών μας, καθώς ο Νομικός μας Σύμβουλος κος Περπατάρης Δημήτρης ήταν την ίδια ώρα συνήγορος των αγωνιστών συναδέλφων της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που δικάζονταν σε διπλανό κτήριο εξ αναβολής, επέμεναν να διεξαχθεί η δίκη χωρίς την νομική μας κάλυψη, πράγμα που αποτρέψαμε ζητώντας την εξαίρεση του Δικαστή. Εν τέλει η διαδικασία αναβλήθηκε για σήμερα Πέμπτη"


Δεν υπάρχουν σχόλια: