Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Αναστολή λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ ζητούν οι γιατροί

Χρόνο αρκετών μηνών, ζητούν οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, από το υπουργείο Υγείας, έως ότου να ξεκινήσει η ουσιαστική λειτουργία του νέου φορέα παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), η τυπική έναρξη του οποίου, όπως είπαν σε συνέντευξη Τύπου, έχει ξεκινήσει «και ταλαιπωρεί εδώ και κάποιες ημέρες ασθενείς και γιατρούς».

Όλοι οι πρόεδροι των ιατρικών συλλόγων της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Αθήνας (ΙΣΑ) ζήτησαν σήμερα να ανασταλεί η λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, ώσπου να ξακαθαρίσει με κάθε λεπτομέρεια ο τρόπος λειτουργίας του και να ενημερωθούν οι πολίτες. Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του ΕΟΠΥΥ με τους γιατρούς, οι τελευταίοι διαφωνούν κάθετα με τις αμοιβές που έχουν καθορισθεί ανά ασθενή και επιμένουν σε υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με αμοιβές, που καθορίζονται κατά πράξη και περίπτωση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: