Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Δ. Χριστόφιας: Δεν αποδέχεται σύγκληση διάσκεψης, χωρίς συμφωνία στις εσωτερικές πτυχές του Κυπριακού

«Όσοι μεθοδεύουν και όποιοι και αν είναι αυτοί, για χρονοδιαγράμματα αυστηρά, για διασκέψεις χωρίς να τηρηθούν οι προϋποθέσεις, δηλαδή χωρίς να φτάσουμε σε συμφωνίες στις εσωτερικές πτυχές, προϋποθέσεις που έχει δώσει ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας, θεωρώ ότι πρέπει να κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις», τόνισε ο πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας, μετά την άφιξή του στη Νέα Υόρκη, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε τέτοια διάσκεψη χωρίς να υπάρξει συμφωνία στις βασικές πτυχές του Κυπριακού».
 
Ο Κύπριος πρόεδρος, μιλώντας στους δημοσιογράφους εν όψει των διήμερων συνομιλιών που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη στο «Γκρίντρι» του Λονγκ Άιλαντ, ανέφερε ότι «βρισκόμαστε και πάλι στη Νέα Υόρκη, κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα και λυπάμαι να πω: χωρίς να υλοποιηθούν οι όροι τούς οποίους έχει θέσει ο Γ.Γ. για σύγκλιση στα βασικότερα ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό πρόβλημα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: