Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Κατά του ελληνικού πακέτου θα ψηφίσει η Αριστερά στη γερμανική Βουλή

Ωστόσο, οι Γερμανοί Πράσινοι αναμένεται να δώσουν θετική ψήφο στο πρόγραμμα. «Όχι» θα ψηφίσει η γερμανική Αριστερά (κοινοβουλευτική δύναμη 76 μελών, επί συνόλου 622) στην αυριανή ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί στην Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας για την έγκριση του δεύτερου πακέτου στήριξης της Ελλάδας. Αντιθέτως, οι Γερμανοί Πράσινοι (κοινοβουλευτική δύναμη 68 μελών) θα δώσουν θετική ψήφο στο πρόγραμμα. Ενόψει της κρίσιμης για την Ελλάδα απόφασης των Γερμανών βουλευτών, οι επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των δύο κομμάτων της Μπούντεσταγκ, εξηγούν το σκεπτικό της στάσης τους.

Αριστερά – Σάρα Βάγκενκνεχτ, πρώτη Αντιπρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Αλληλεγγύη με την Ελλάδα σημαίνει «όχι» στο δεύτερο πακέτο σωτηρίας των τραπεζών. Η Αριστερά δεν θα υπερψηφίσει το νέο πακέτο σωτηρίας των τραπεζών στο γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο. Ούτε ένα σεντ από αυτό δεν θα καταλήξει στον ελληνικό λαό, όπως ακριβώς συνέβη και στο πρώτο λεγόμενο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. Συνολικά, δόθηκαν από αυτό 73 δισεκατομμύρια. Τα 70 από αυτά πήγαν μέσω αποπληρωμής χρέους και τοκοχρεολυσίων απευθείας στις τράπεζες και τους ιδιώτες πιστωτές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: