Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

«Κινούμενη άμμος», η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Οι επικείμενες ψηφοφορίες για το PSI και τα μέτρα που θα περιλαμβάνονται στη νέα δανειακή σύμβαση προκαλούν έντονο προβληματισμό στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στην οποία από το πρωί παρουσιάζεται έντονη κινητικότητα.
Εν όψει και της αυριανής κρίσιμης συνεδρίασης της Κ.Ο. του κόμματος, οι αντιρρήσεις και διαφωνίες που εξέφραζαν -είτε δημόσια είτε παρασκηνιακά- το τελευταίο διάστημα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για ορισμένα από τα μέτρα του νέου οικονομικού προγράμματος και κυρίως για εκείνα που αφορούν σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, έλαβαν σήμερα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Έτσι, μέσα στο σημερινό κλίμα ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, ήρθε η ηχηρή παραίτηση της Μ. Ξενογιαννακοπούλου από τη θέση της αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, λόγω της αντίθεσής της με συγκεκριμένα μέτρα, καθώς επίσης και η παραίτηση του βουλευτή Άρτας Π. Στασινού από τη βουλευτική του έδρα. Επιπλέον, τουλάχιστον τρεις βουλευτές ακόμα δήλωσαν με σαφήνεια ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα.
Στο «θερμό κλίμα» που καταγράφεται στο εσωτερικό του κόμματος ήρθε να προστεθεί και η δήλωση της ανεξάρτητης βουλευτή Μ. Αποστολάκη ότι δεν θα υπερψηφίσει το νέο μνημόνιο, αναφέροντας σε δήλωσή της ότι είναι ανυπόστατο πλέον το επιχείρημα ότι η ψήφιση της δανειακής σύμβασης αποτρέπει τη χρεοκοπία της χώρας. Απερίφραστα «όχι» θα πει και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Λιάνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: