Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Η Ντόρα και το νέο πολιτικό σύστημα

«Χρειάζεται νέο πολιτικό σύστημα και νέες πολιτικές δυνάμεις», είπε ο επικεφαλής του κόμματος των Ευρωπαίων Φιλελεύθερων Δημοκρατών Γκι Φερχόφσταντ σημειώνοντας ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι περισσότερο πολιτικό παρά οικονομικό.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου με την Ντόρα Μπακογιάννη ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου έδωσε με αυτόν τον τρόπο έμμεσα πόντους στη Δημοκρατική Συμμαχία που ανήκει στο Κόμμα των Ευρωπαίων Φιλελεύθερων Δημοκρατών.

Μάλιστα μιλώντας για την ανάγκη προώθησης άμεσα διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων άσκησε κριτική στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντας τους ευθύνες για το πελατειακό κράτος και το μεγάλο δημόσιο τομέα στην Ελλάδα.

Χωρίς μισόλογα δε υποστήριξε ότι δεν αρκεί η συμφωνία για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση αλλά χρειάζεται να γίνουν το συντομότερο δυνατόν αποκρατικοποιήσεις και μάλιστα μέρος των εσόδων που θα προκύψουν να διατεθεί για προσέλκυση νέων επενδύσεων και όχι να διατεθούν 100% στην αποπληρωμή του χρέους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: