Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

«Στον αέρα» η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ !



Για τις ερχόμενες Τρίτη και Τετάρτη, κατά τις ψηφοφορίες στη Βουλή για τις περικοπές μισθών και συντάξεων, τις περικοπές των δαπανών στην υγεία και τη φαρμακευτική δαπάνη, μεταφέρεται η αποσαφήνιση θέσεων, διαθέσεων και προθέσεων στο ΠΑΣΟΚ.

Στο μεταξύ, η αποσταθεροποίηση που προκάλεσαν στο εσωκομματικό τοπίο η έγκριση του δεύτερου μνημονίου και οι αυστηρές ποινές στους 31 βουλευτές εξελίσσεται σε περιδίνηση προς το άγνωστο, που επιτείνει τον εκνευρισμό των εκπροσώπων του στο Κοινοβούλιο και την εικόνα διάλυσης του κόμματος. Ο χρόνος των εκλογών και πριν από αυτόν ο χρόνος όπως και ο τρόπος ανάδειξης του νέου αρχηγού του κόμματος είναι τα «κλειδιά» για τη σταδιακή επάνοδο σε συνθήκες σταθερότητας, ωστόσο και σε αυτούς τους τομείς υπάρχουν πολλές ακόμη αδιευκρίνιστες πτυχές.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: