Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Στο ΣτΕ δικηγόροι και μηχανικοί για τις αυξημένες εισφορές

Δικηγόροι και μηχανικοί προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητούν να ακυρωθούν ως παράνομες οι αποφάσεις για αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές στα Ταμεία τους για το 2011.

Ειδικότερα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και το Τεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, όπως και οι πρόεδροί τους, Γιάννης Αδαμόπουλος και Χρήστος Σπίρτζης αντίστοιχα, με κοινή προσφυγή τους (αίτηση ακύρωσης) στρέφονται κατά του υπουργού Εργασίας, του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) και του Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΤΑΝ) του ΕΤΑΑ.

Οι δύο φορείς ζητούν να ακυρωθεί η από 5/12/2011 απόφαση της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η από 14/12/2011 απόφαση του ΤΑΝ του ΕΤΑΑ για τον καθορισμό εισφορών του περασμένου έτους. Στην προσφυγή τους οι δικηγόροι και οι μηχανικοί υποστηρίζουν ότι με τις προσβαλλόμενες αποφάσεις επιβαρύνονται υπέρμετρα οι ασφαλισμένοι του ΕΤΑΑ, καθώς πλέον των τακτικών, υποχρεούνται να καταβάλλουν και πρόσθετη μηνιαία εισφορά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: