Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνοαμερικανική εφημερίδα ζητά βοήθεια από την Ομογένεια για την Ελλάδα

March 25 - Greece Independence Day
(Photo credit: Aster-oid)
Έκκληση προς την Ομογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών να πράξει το καθήκον της, τείνοντας «χείρα βοηθείας» στον Ελληνικό λαό, απευθύνει η εβδομαδιαία ελληνοαμερικανική εφημερίδα «Greek News».
Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας, που εκδίδεται στη Νέα Υόρκη, ο καταγόμενος από το Βόλο εκδότης της, δημοσιογράφος, Αποστόλης Ζουπανιώτης, αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στη γενέτειρα, παραθέτοντας τα ανησυχητικά επίσημα στοιχεία για την ανεργία, που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο άτομα (20%), ενώ στους νέους ανεβαίνει πάνω από το 50%. Αναφέρεται, ακόμη, στους 250.000 και πλέον Έλληνες μας που σιτίζονται καθημερινά στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των μητροπόλεων, αλλά και στον αριθμό των αστέγων στην Αθήνα, που έχει ξεπεράσει τους 20.000, κάποιοι από τους οποίου έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες, λόγω του δριμύτατου ψύχους.
«Οι σκηνές που βλέπουμε στον αμερικανικό και διεθνή Τύπο, με ηλικιωμένους να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, να συνωστίζονται για μια σακούλα πορτοκάλια, ή πατάτες, συγκλονίζουν», τονίζει-μεταξύ άλλων- ο κ. Ζουπανιώτης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: