Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Αναβάλλεται για την Δευτέρα το Eurogroup

Summer Academy 2010 [MEETING]
(Photo credit: ALDEADLE)
Σε θρίλερ τείνει να μετατραπεί η πολυπόθητη έγκριση του νέου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το Eurogroup της Τετάρτης, καθώς οι εταίροι μας δείχνουν να μην «πείθονται» για την … δυνατότητα ή την προσήλωση των Ελλήνων στην άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεών τους, όπως αυτές αποτυπώνονται στο νέο πακέτο μεταρρυθμιστικών μέτρων που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή την Κυριακή.
 
Τη σύγχυση επιτείνει και η δήλωση της κυρίας Σαντάλ Χιουζ, εκπροσώπου της Κομισιόν που αντικαθιστά τον εκπρόσωπο του Όλι Ρεν Αμαντέου Αλταφάζ, η οποία ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο αναβολής του Eurogroup, περιορίστηκε να απαντήσει πως : «η Κομισιόν τελεί εν αναμονή λήψης συγκεκριμένων μέτρων από την Ελλάδα»!

Προφανέστατα υπονοώντας ότι παραμένει «αγκάθι» το θέμα της κάλυψης των 325 εκατομμυρίων ευρώ που «λείπουν» από το … καλάθι των περικοπών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: