Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Δικαστήριο "κούρεψε" κατα 60% το χρέος δανειολήπτη σε τράπεζα

Με την υπ αριθμ 3/2012 σημαντική απόφασή του, το Ειρηνοδικείο Βάμου Χανίων , δικαίωσε δανειολήπτη, μέλος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , οποίος είχε... χρέος σε ένα καταναλωτικό δάνειο και δύο πιστωτικές κάρτες ,σε μία Τράπεζα, συνολικού ύψους 14.705,51 Ευρώ.

Με την απόφασή αυτή το Ειρηνοδικείο Βάμου ,ρύθμισε τα χρέη του δανειολήπτη για τέσσερα χρόνια να πληρώνει 100 Ευρώ/μήνα δηλ. θα πληρώσει στην μοναδική πιστώτρια του Τράπεζα, το ποσό των 4.800 Ευρώ,του δόθηκε τετραετής περίοδος χάριτος για να σώσει την μοναδική του κατοικία καλούμενος μετά το πέρας αυτής, να πληρώσει το ποσό των 100 Ευρώ, για οκτώ μήνες, δηλ. καλείται να καταβάλλει στην πιστώτρια Τράπεζα μόνο 787,27 Ευρώ επί του Συνολικού ποσού του χρέους, δηλ. υπήρξε "κούρεμα" του ποσού του χρέους του κατά 9.118,24 Ευρώ, αλλά και δεν έγινε ρευστοποίηση της μοναδικής του κατοικίας καθώς και τεσσάρων αγροτεμαχίων με ελιές, συνολικής εκτάσεως 2.217,49 τ.μ και ενός Ι.Χ αυτοκινήτου μάρκας HIUNDAY CLANTRA που είχε στην κατοχή του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: