Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Ξενοδοχείο στην Ζάκυνθο 6.200 τετραγωνικών μέτρων πλήρωνε τέλη 60 τ.μ.

Χιλιάδες τ.μ. ιδιοκτησίας έκρυβαν επί δεκαετίες επιχειρηματίες και ιδιώτες στην Ζάκυνθο, ένα δήμο που βουλιάζει στα χρέη.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Η Καθημερινή οι επιχειρηματίες και οι ιδιώτες αυτοί πλήρωναν ψίχουλα ως τέλη καθαριότητας και φωτισμού στον Δήμο Ζακύνθου αποκρύπτοντας το αληθινό εμβαδόν των ιδιοκτησιών τους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥΣ.

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 60-80 % ΠΑΝΩ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ.

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΑΛΥΘΦΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 4329 ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΧΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ - ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΟΤΙ ΠΟ ΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

ΕΡΩΤΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ Η ΑΠΛΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

1) ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

2) ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ Ο " ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ" ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ. ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΦΩΤΙΓΡΑΦΙΣΕΩΝ ΗΤΑΝ 60.000 ΕΥΡΩ

3) ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΧΑΓΙΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΤΣΙΑ.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ , ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥΣ.