Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

"Αφάνας": "Μια μέρα κατάλαβα ότι είμαι μετανάστης"

Ο Μιχάλης Αφολαγιάν δεν είναι απλώς ακόμη ένας νέος ηθοποιός. Είναι εικαστικός και μουσικός επίσης. Στην οικογένειά του οι περισσότεροι ασχολούνται με την υποκριτική και το τραγούδι.

Αν και γεννήθηκε στην Ελλάδα, έχει βιώσει τον ρατσισμό και, μάλιστα, είναι κάτι που τον έχει στιγματίσει. Φέτος εκτός από τον ρόλο τού Αφάνα στο σίριαλ του MEGA «Με λένε Βαγγέλη» παίζει στο θεατρικό βαγόνι «Το τρένο στο Ρουφ» και εμφανίζεται μαζί με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

- Φέτος μέσα από τον ρόλο σου στο σίριαλ «Με λένε Βαγγέλη» κατάφερες να γίνεις γνωστός στο ευρύ κοινό. Εχει τύχει να σε φωνάξουν Αφάνα στον δρόμο;Κανονικά! Κατά κόρον, έτσι με φωνάζουν! Εχω προσαρμόσει τον ρόλο στα μέτρα μου, αλλά πιστεύω ότι για την επιτυχία μεγαλύτερη σημασία έχει το σενάριο. Εχει πολύ γέλιο αλλά και ένα μήνυμα για τη ζωή, γιατί αναφέρεται στο κάρμα. Είναι πράγματα που όλοι λίγο - πολύ τα σκεφτόμαστε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: