Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Μαζικές παραιτήσεις από το ΠΑΣΟΚ - Δείτε ΟΛΑ τα ονόματα

Σε μαζικές παραιτήσεις προχώρησαν 21 στελέχη του ΠΑΣΟΚ που απαρτίζουν σύσσωμη την Διατομεακή Επιτροπή Οργανώσεων Εργασίας του Κινήματος.

Οι παραιτηθέντες εξαπολύουν κατηγορίες προς όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για καταστροφή της παράταξης και της χώρας.
Στην επιστολή τους τα μέλη της Επιτροπής εξηγούν πως αν και οι ίδιοι έιχαν ενημερώσει σχετικά με τις πολιτικές πρωτοβουλίες που όφειλε να έχει πάρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ώστε να μην κινδυνεύει η παράταξη και η χώρα, το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν υιοθέτησε τίποτα αλλά το μήνα Ιανουάριο, που πραγματοποιήθηκε η 12η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η μόνη έννοια των μελών αφορούσε τις υποψηφιότητες για το προεδρικό αξίωμα και άλλων πρωτοκλασσάτων θέσεων. Έπαρση, αλαζονεία, καμία επαφή με την τραγική πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά ο λαός, και έκδηλη αγωνία για τις προσωπικές επιδιώξεις ήταν τα μόνα χαρακτηριστικά των τοποθετήσεων τους.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: