Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Συρία: Ο στρατός κατέλαβε χωριά στην Ιντλίμπ

Demonstration in Homs
Demonstration in Homs (Photo credit: Taras Kalapun)
Ο στρατός πήρε σήμερα τον έλεγχο σήμερα τεσσάρων χωριών στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ όπου οι αντικαθεστωτικοί φοβούνται μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση, όμοια με αυτήν στη Χομς, σύμφωνα με το συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Οι δυνάμεις του στρατού κατέλαβαν τα χωριά Σαγουρίτ, αλ-Λαζ, Χαμιμάτ και ας-Σαν στην επαρχία Ιντλίμπ, πραγματοποίησαν έρευνες σε χωριά και αγροτικές περιοχές και εξεδίωξαν λιποτάκτες», σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.
Εδώ και μέρες, οι αντικαθεστωτικοί φοβούνται μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας εναντίον του προπυργίου τους, όμοια με αυτή στη Μπάμπα Αμρ, μια συνοικία στη Χομς τον έλεγχο της οποίας πήρε ο στρατός την 1η Μαρτίου.
«Φοβόμαστε μια επιχείρηση όμοια με αυτή στη Μπάμπα Αμρ και όχι μια συνήθη έφοδο», είπε ο Ραμί Άμπντελ Ραχμάν, ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: