Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Κόβουν το επίδομα πρακτικής εξάσκησης στους σπουδαστές Ι.Ε.Κ.!

Ζητούν από νέα παιδιά να δουλεύουν δωρεάν για 6 μήνες

Αδικαιολόγητη κρίνεται η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων να κόψει το επίδομα που χορηγείται στους σπουδαστές των ΙΕΚ, το οποίο λάμβαναν κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους εξάσκησης, όπως αποκαλύπτει με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ μετά την αποφοίτησή τους έχουν το δικαίωμα να κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε χώρους εργασίας, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, με σκοπό την εξοικείωσή τους με το εργασιακό περιβάλλον που τους αναμένει. Η διάρκεια της πραγματοποιημένης πρακτικής άσκησης θεωρείται ως αναγνωρισμένη προϋπηρεσία για χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος, ενώ μπορεί να γίνει στο δημόσιο τομέα, σε νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, καθώς και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: