Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Ε.Ε.: «Η Ελλάδα πρέπει να βελτιώσει το επενδυτικό κλίμα»

Οι προσπάθειες για την επιστροφή της Ελλάδας στην οικονομική ανάπτυξη δυσχεραίνονται από το γεγονός ότι οι ξένοι επενδυτές είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν μία γραφειοκρατία που βρίσκεται σε σύγχυση και ένα σύστημα απονομής δικαιοσύνης που κάνει χρόνια να εκδώσει αποφάσεις, δήλωσε ο επίτροπος της ΕΕ για την Περιφερειακή Πολιτική Γιόχανες Χαν, σε συνέντευξη που έδωσε στο Ρόιτερ.
Ο κ. Χαν τάχθηκε, ωστόσο, κατά της αύξησης του ελέγχου στην Ελλάδα από την ΕΕ ή τη δημιουργία της θέσης ενός Ευρωπαίου επιτρόπου για τη χώρα. "Οι ελληνικές αρχές πρέπει να ανταποκριθούν στις προκλήσεις. Δεν μπορούμε να έχουμε έναν επίτροπο που να επιβάλει νόμους από το εξωτερικό. Συζητούμε για τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται να ληφθούν από τους Έλληνες για τη δημιουργία ενός επενδυτικού κλίματος. Δεν πρόκειται πλέον μόνο για χρήματα", δήλωσε ο κ. Χαν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: