Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Εφιάλτης για ανήλικη με τον σαδιστή εραστή

Σοκ προκαλεί η υπόθεση ενός 21χρονου, γιος απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ, ο οποίος κακοποιούσε την ανήλικη φίλη του, ικανοποιώντας τα σαδιστικά σεξουαλικά του βίτσια, ενώ παράλληλα εκβίαζε την κοπέλα, ώστε να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις.
   
Ο φοιτητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, αφού συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από καταγγελία που έκανε η 16χρονη φίλη του για τον εκβιασμό σε βάρος της, καθώς ο νεαρός την απειλούσε πως, στην περίπτωση που δεν συνεχίσει να δέχεται τα βίτσια του, θα δημοσιοποιήσει στο Διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου έξι μήνες, όταν ο 21χρονος, γιος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που αποστρατεύτηκε το 2011, γνώρισε την 16χρονη μαθήτρια Λυκείου και αναπτύχθηκε ένα «αίσθημα» μεταξύ τους. Η κοπέλα, μάλιστα, δήλωνε τρελά ερωτευμένη στις φίλες της με τον όμορφο και ψηλό νεαρό γόνο της οικογένειας του αστυνομικού.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: