Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Η γκουρού του Facebook

Την ονομάζουν Lady Facebook και όχι άδικα. Η Σέριλ Σάντμπεργκ, η Νο 2 στην ιεραρχία του Facebook μετά τον ιδρυτή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, βρίσκεται πίσω από την παγκόσμια επιτυχία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Η δυναμική Αμερικανίδα κατάφερε να μετατρέψει ένα εντυπωσιακό κοινωνικό πείραμα σε μια εύρωστη, εστιασμένη και άκρως κερδοφόρα επιχείρηση.

Η χαρισματική και δυναμική αυτή γυναίκα κέρδισε το πιο σημαντικό στοίχημα της ζωής της και θα μπορέσει να απολαύσει σύντομα τους καρπούς των κόπων της. Τον Απρίλιο, όταν το Facebook θα μπει στο χρηματιστήριο, η Σέριλ Σάντμπεργκ θα γίνει δισεκατομμυριούχος και μία από τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο, μιας και στην κατοχή της έχει ήδη 1,9 εκατομμύριο μετοχές του κοινωνικού δικτύου.

Η γεννημένη στην Ουάσινγκτον πριν από σαράντα τρία χρόνια μάνατζερ εντάχθηκε στο Facebook το 2008, αφού πρώτα παραιτήθηκε από τη θέση τής αντιπροέδρου του Google.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: