Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Θεά του Ολύμπου η... Sharon Stone!

English: Sharon Stone
Image via Wikipedia
Παρ’ ότι έφτασε αισίως τα πενήντα τρία χρόνια της, παραμένει μια θεά! Η ανανεωμένη και σέξι Σάρον Στόουν σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό περιοδικό μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή της αλλά και για την επιστροφή της στα κινηματογραφικά δρώμενα. Στη νέα ταινία της με τίτλο «Gods behaving badly» υποδύεται την Αφροδίτη (ποια άλλη;) σε μια μοντέρνα παρουσίαση των θεών του Ολύμπου!

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά εκείνη μοιάζει πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ. Η μπογιά της Σάρον Στόουν περνά ακόμα στο Χόλιγουντ και η γοητευτική ηθοποιός ετοιμάζει την αντεπίθεσή της με ρόλους που αναδεικνύουν την ακαταμάχητη γοητεία της. Είκοσι χρόνια μετά τον ρόλο-πρόκληση στο «Βασικό ένστικτο», η Στόουν έρχεται να αναστατώσει ξανά το ανδρικό κοινό με τον ρόλο της στην ταινία «Gods behaving badly», η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2012.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: