Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Γ. Μπέζος, Σπ. Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Αρναούτογλου, Χατζηβασιλείου, κ.α. "φλέρτάρουν" με την Βουλή...

Η showbiz μετακομίζει στη Βουλή. Τουλάχιστον, αυτή είναι η επιθυμία των επιτελείων των κομμάτων που θέλουν ηθοποιούς, τραγουδιστές, ανθρώπους της τηλεόρασης αλλά και αθλητές για να «ντύσουν» τα ψηφοδέλτιά τους εν όψει των εκλογών.

Βέβαια, αυτή η επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι. Μιλάμε για πρόσωπα γνωστά σε όλους, άφθαρτα πολιτικά, που είναι ικανά να ανακόψουν το κύμα οργής και αγανάκτησης που επικρατεί και πολλοί πιστεύουν ότι θα ενταθεί κατά την προεκλογική περίοδο.

Πρόσωπα αγαπητά στο κοινό που δεν έχουν προκαλέσει το κοινό αίσθημα με αντιλαϊκές πολιτικές. Προέρχονται από την πλούσια δεξαμενή του καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου και θα λειτουργήσουν ως «κολυμβήθρα του Σιλωάμ». «Είμαστε σε επαφή με έναν ηθοποιό και έναν τραγουδιστή» λέει στην «Espresso της Κυριακής» στέλεχος μεγάλου κόμματος και συνεχίζει:

«Ομολογώ όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να τους πείσουμε να έρθουν μαζί μας... Δεν τους συγκινεί πλέον η πολιτική, όπως οι ίδιοι μας λένε. Θα δούμε…».

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: