Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Κουβέλης: Άμεση άρση της μείωσης μισθών, συντάξεων και βοηθημάτων

Tην πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς για να μπορέσει η Ελλάδα να βγει από το τούνελ της κρίσης καταθέτει ο Πρόεδρος του κόμματος, κ. Φώτης Κουβέλης, στη συνέντευξη  που παραχώρησε στο xtypos.gr εν όψει των εκλογών της 6η Μαΐου.   

Ο κ. Κουβέλης θέτει τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί η ΔΗΜ.ΑΡ να συμμετέχει σε κυβερνήσεις συνεργασίας με τις βασικότερες εξ αυτών να είναι συμμετοχή στην Ευρωζώνη με παράλληλη απαγκίστρωση από το Μνημόνιο. Μάλιστα εξηγεί που θα επικεντρωθεί η προσπάθεια του για επαναδιαπραγμάτευση και αναθεώρηση του Μνημονίου σε περίπτωση που συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα την επαύριο των εκλογών ενώ αποκαλύπτει ποιο άμεσο μέτρο θα πάρει για την ανακούφιση χαμηλόμισθων και χαμησυνταξιούχων. Σχετικά με την επόμενη ημέρα των εκλογών ο κ. Κουβέλης δεν συμμερίζεται τις απόψεις για περίοδο ακυβερνησίας κάνοντας λόγο για κινδυνολογίες που προέρχονται κυρίως από τα δύο μεγάλα κόμματα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: