Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Η μάχη της Μαρίκας Μητσοτάκη μετά τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας της

Μία ακόμα μάχη από τις πολλές που έχει βιώσει στα 82 χρόνια της ζωής της, δίνει εδώ και λίγα 24ωρα στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο η Μαρίκα Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού προσπαθεί με την βοήθεια των γιατρών να ξεπεράσει μια σειρά από πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί σε σημείο που χρειάστηκε η επείγουσα μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η μάχη που δίνει είναι ιδιαίτερα σκληρή και δύσκολη και στο πλευρό της έχει διαρκώς όλη την οικογένεια της που αγωνιά και της συμπαραστέκεται νυχθημερόν. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και τα άλλα παιδιά της βρίσκονται πολλές ώρες δίπλα της της. Εκατοντάδες είναι και τα τηλεφωνήματα στο νοσοκομείο από φίλους της οικογένειας απ την Κρήτη και όχι μόνο που ενδιαφέρονται να μάθουν για την κατάσταση της υγείας της

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: