Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Αλ. Τσίπρας: Ο λαός θα επιβάλει την κυβερνητική συνεργασία της Αριστεράς

«Εδώ και αρκετές μέρες το φάντασμα μιας δημοκρατικής κυβέρνησης της Αριστεράς πλανιέται πάνω από την Ελλάδα» τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά «των δυνάμων του πλούτου της διαπλοκής και της τραπεζοκρατίας», βάζοντας και πάλι στο στόχαστρό του κανάλια, τα οποία δεν κατονόμασε.
Μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του πολιτικού σχηματισμού στην Ομόνοια, ανέφερε για άλλη μία φορά πως όλες αυτές οι δυνάμεις «σήμερα έχουν ένα μόνο αντίπαλο: Τον ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό κοινωνικό μέτωπο και έναν μόνο εφιάλτη: Την κυβέρνηση της Αριστεράς και ανησυχούν πάρα πολύ, φοβούνται μη τυχόν και τη Δευτέρα ξημερώσει μια καινούργια μέρα για το λαό και για τον τόπο». «Καλωσορίζουμε το φόβο τους και τις λυσσαλέες επιθέσεις τους, έχουν απόλυτο δίκιο να μας φοβούνται έχουν δίκιο να μας πολεμάνε ... Φτάσαμε ακόμα να μας ζητήσουν να επιστρέψουμε την εντολή που θα μας δώσει ο λαός» συνέχισε, διαμηνύοντας πως «τ όπλα που θα μας δώσει ο λαός δεν τα καταθέτουμε, η εντολή δεν θα επιστραφεί, η εντολή που θα μας δώσει ο λαός θα γίνει δύναμη για την ανατροπή».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: