Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Φρειδερίκη, η μισητή βασίλισσα με τους κρυφούς (και πολλούς) εραστές

Υπήρξε ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα της ελληνικής Ιστορίας. Η Γερμανίδα πριγκίπισσα του Ανόβερο Φρειδερίκη που έγινε βασίλισσα της Ελλάδας από το 1947 ως το 1967 και συνέδεσε το όνομά της με τις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας της χώρας μας, αποδεικνύεται από τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως φλογερό ταμπεραμέντο με πολλούς εραστές!

Γερμανίδα πριγκίπισσα

Η Φρειδερίκη γεννήθηκε στο Μπλάνκενμπουργκ της Γερμανίας στις 18 Απριλίου 1917 ως Πριγκίπισσα του Αννοβέρου, της Μεγάλης Βρετανίας και Πριγκίπισσα της Ιρλανδίας, Δούκισσα του Μπρούνσβικ και Λούνενμπεργκ.
Κατά το προτεσταντικό δόγμα έφερε τα ονόματα Φρειδερίκη, Λουίζα, Θηρεσία, Βικτωρία, Μαργαρίτα, Σοφία, Όλγα, Καικιλία Ελισάβετ και Χριστίνα. Ήταν κόρη του Δούκα του Μπρούνσβικ, Ερνέστου - Αυγούστου και της Πριγκίπισσας Βικτώριας Λουίζας της Πρωσσίας, της μοναδικής κόρης του Γερμανού Αυτοκράτορα Γουλιέλμου Β΄.
Η Φρειδερίκη μέσω του παππού της Αυτοκράτορα Γουλιέλμου Β΄, είναι τρισέγγονη της Βασίλισσας Βικτωρίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Εγγονός της είναι ο Διάδοχος του Ισπανικού Θρόνου δον Φελίππε, Πρίγκιπας της Αστούριας. Ανιψιός της είναι ο σημερινός Πρίγκιπας του Αννοβέρου Ερνέστος Αύγουστος Ε΄ (παντρεμένος με τη Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό).

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: