Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

«Δεν θα αφήσω τον βρωμο-έλληνα να με ξεπεράσει», λέει ο Ρίτσαρντ Μπάρτον για τον Ωνάση

Όλη η ωμή αλήθεια για την μοιραία σχέση μεταξύ των Ρίτσαρντ Μπάρτον και Ελίζαμπεθ Τέιλορ έρχεται στο φως μετά την απόφαση της χήρας του Άγγλου ηθοποιού να δημοσιεύσει τα ημερολόγια που κρατούσε ο Μπάρτον από το 1967 μέχρι το θάνατό του, το 1984.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια συγκλονιστική καταγραφή της σχέσης μεταξύ δυο ταλαντούχων, αθεράπευτα ερωτευμένων -αλλά και ταυτόχρονα βαθιά αυτοκατστροφικών- πλασμάτων. Κάτι που αποδεικνύει η δημοσίευση δυο εκτενών αποσπασμάτων από το The Richard Burton Diaries στην Daily Mail.

Εκεί όπου μαθαίνουμε την γνώμη του Ρίτσαρντ Μπάρτον για:

*Τον Όρσον Γουέλς- «Είναι απίστευτα χοντρός. Ρώτησα την Ελίζαμπεθ πως είναι δυνατόν να κάνει σεξ»

*Την Μαρία Κάλας- «Μας είπε ότι χώρισε με τον Ωνάση γιατί ήταν πολύ καταστροφικός και αυτό είχε επηρεάσει το τραγούδι της. Προσωπικά την θεωρώ βαρετή. Παρόλο που μου είπε πόσο όμορφα μάτια έχω (...) Είναι πολύ μόνη μετά τον γάμο του Ωνάση. Θέλει να του αποδείξει ότι με την Τζάκι κέρδισε απλά μια όμορφη κοσμική, ενώ έχασε μια ιδιοφυΐα, δηλαδή εκείνη. Προσωπικά, αν είχα την επιλογή, και εγώ την Τζάκι Κένεντι θα διάλεγα. Έχει περισσότερο πλάκα. Και είναι και πιο όμορφη».


 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: