Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτογραφία της χρονιάς στην Αγγλία η ανθρώπινη πυραμίδα της Αρσεναλ

Η φωτογραφία αυτή επιλέχθηκε ως καλύτερη της περσινής χρονιάς στο βρετανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου


Εικόνες με κίνηση, που μεταφέρουν ενθουσιασμό, αποτυπώνουν τους έξαλλους πανηγυρισμούς, προδίδουν τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας ανάμεσα σε προπονητή και παίκτη…παρότι βουβές και παγωμένες, αποτελούν ίσως τις πιο ζωντανές και δυνατές από τα ποδοσφαιρικά ενσταντανέ της ποδοσφαιρικής σεζόν 2012/13.

Πέντε φωτογραφίες που φέρουν την υπογραφή του αθλητικού φωτογράφου Ντέιβιντ Σόπλαντ, τον έστεψαν νικητή στον διαγωνισμό φωτογραφίας Barclays Photographic Awards.

Ο Σόπλαν, φωτογράφος για την κυριακάτικη Daily Mail, απαθανάτισε, μεταξύ άλλων και τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή Αγγλίας για 13η φορά στην καριέρα του και να πανηγυρίζει μαζί με τους «κόκκινους διαβόλους» για τελευταία φορά στο Ολντ Τράφορντ.

«Είναι απίστευτη τιμή να με έχουν εκλέξει Barclays Photographer of the Season. Το να καταγράφω σημαντικές στιγμές από την Πρεμιέρ είναι μεγάλο πάθος. Δεν είναι μοναχά δουλειά. Επομένως είναι φανταστικό να αναγνωρίζεται έτσι η δουλειά μου», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Σόπλαντ, ο οποίος θα λάβει πέραν του επίσημου βραβείου Barclays και φωτογραφικό εξοπλισμό εξίας 10.000 βρετανικών λιρών.

Την ίδια ώρα το βραβείο για την καλύτερη φωτογραφία της χρονιάς απονεμήθηκε στον Αντριάν Ντένις του AFP, η οποία μεταφέρει με μοναδικό τρόπο την χαρά μετά το γκολ που κατάφερε ο Λορέν Κοσιενλί της Αρσεναλ ενάντια στην Μάντσεστερ. Βέβαια το πρόσωπό του μετά βίας ξεχωρίζει, καθώς από πάνω του έχει σχηματιστεί μία ανθρώπινη πυραμίδα από τους συναδέλφους του που πανηγυρίζουν μαζί του την επιτυχία του.

Η λήψη καταγράφει το πάθος που αναζητούσε στις φωτογραφίες η κριτική επιτροπή και για το επιτυχημένο «κλικ» του ο Ντένις βραβεύθηκε με φωτογραφικό εξοπλισμό αξίας 5.000 βρετανικών λιρών.

Ο νικητής μετά τη διάκρισή του δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη νίκη για την καλύτερη λήψη της σεζόν. Είναι γνωστό ότι αποτελεί μία από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς για αθλητικούς φωτογράφους. Για εμένα, η νικητήρια λήψη αναβιώνει το πραγματικό πνεύμα του παιχνιδιού και η χαρά των παικτών είναι μεταδοτική».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: