Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Οι αστυνομικοί τις... έφαγαν από το σόι του συλληφθέντα


Πέντε αστυνομικοί ελαφρά τραυματισμένοι και σοβαρές υλικές ζημιές σε τρία περιπολικά αυτοκίνητα, είναι ο απολογισμός της χθεσινής εφόδου της Αστυνομίας στον καταυλισμό των Τσιγγάνων έξω από τον Πύργο Ηλείας, με σκοπό τη σύλληψη σεσημασμένου και καταζητούμενου για ληστείες και άλλες αξιόποινες πράξεις 30χρονου κακοποιού.
Χθες τα ξημερώματα, δώδεκα άνδρες της Ασφάλειας και της Ομάδος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας έκαναν έφοδο στα σπίτια των Τσιγγάνων στην περιοχή της Αγκινάρας, προκειμένου να συλλάβουν τον κακοποιό.
Οι συγγενείς του, όμως, γύρω στα 20 άτομα, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες, καδρόνια και λοστούς, προκαλώντας σε πέντε από αυτούς σωματικές βλάβες, καθώς επίσης και υλικές ζημιές σε τρία από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην επιχείρηση, χωρίς όμως να καταφέρουν να απελευθερώσουν τον φερόμενο ως δράστη σε σωρεία ληστειών και κλοπών.
Σήμερα ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο πριν από μερικές ημέρες παραλίγο να χτυπήσει αστυνομικό με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για να διαφύγει από μπλόκο που του είχαν στήσει οι αστυνομικοί.(enet.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: