Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΥΓΕΙΑ Α.Ε.: 10 Υποτροφίες σε φοιτητές Iατρικής στον Τομέα της Παθολογίας


Δέκα υποτροφίες σε πτυχιούχους της Ιατρικής που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ στις παθολογικές ειδικότητες προκήρυξε για το 2010 το Διαγνωστικό & Θεραπευτικό Κέντρο ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων και σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση των Ιατρών του.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τριών μηνών για την περίοδο 01/03/2010 – 31/05/2010 και απευθύνεται σε νέους ιατρούς που πρόκειται να ειδικευτούν στον Τομέα της Παθολογίας και σκοπεύουν να εργασθούν ως νοσοκομειακοί ιατροί. Στο τέλος του τριμήνου, σε ειδική τελετή, θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης καθώς και οικονομικό επίδομα 1.500 ευρώ από το πρόγραμμα ιατρικών υποτροφιών του ΥΓΕΙΑ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρακολούθηση των εργασιών των Παθολογικών και Ογκολογικών κλινικών καθώς και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Επίσης, περιλαμβάνει φροντιστηριακά μαθήματα Παθολογίας και Ογκολογίας από ιατρούς του ΥΓΕΙΑ και ειδική εκπαίδευση στις απεικονιστικές μεθόδους.

Όσοι ιατροί ενδιαφέρονται, πρέπει να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, με φωτοτυπία πτυχίου της Ιατρικής Σχολής και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας στο Γραφείο Εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ. Η επιλογή των σπουδαστών θα γίνει βάσει κριτηρίων από Επιτροπή μετά από συνέντευξη.

Οι αιτήσεις (στις οποίες θα αναγράφεται Δ.Ο.Υ & Α.Φ.Μ) θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι 31 Ιανουαρίου 2010.

* Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι όπως απευθύνονται στο παραπάνω Γραφείο στην κα Καρακώστα Χρύσα 08:00 – 16.00 στο τηλ: 210 686 7511 ή στην γραμματεία της Ε.Ε.Ι.Υ στην κα Μιχαλακoπούλου Ελισάβετ 9.30 – 14.00 στο τηλ: 210 686 7206.

Δεν υπάρχουν σχόλια: