Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Οχυρώνεται η Αμφισσα ενόψει της δίκης για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου



Σε απόρθητο φρούριο μετατρέπεται κάθε μέρα που περνά η πόλη της Aμφισσας, προκειμένου να είναι έτοιμη στις 20 Ιανουαρίου για τη δίκη της δολοφονίας του 16χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Hδη τις τελευταίες ημέρες δεκάδες καταστήματα και υποκαταστήματα τραπεζών έχουν λάβει μέτρα πρόσθετης ασφάλειας, υπό το φόβο επεισοδίων κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δίκης με κατηγορούμενους τους δύο ειδικούς φρουρούς, τον Επαμεινώνδα Κορκονέα και τον Βασίλη Σαραλιώτη.

Μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς, όπου τοποθετήθηκαν προστατευτικά ρολά και διπλή πόρτα ασφαλείας, ειδικά ρολά έβαλε και η Εθνική Τράπεζα που βρίσκεται στην πλατεία Λαού.

Παρόμοια μέτρα αναμένεται να πάρουν τις επόμενες ημέρες και άλλες τράπεζες, αφού οι κεντρικές διευθύνσεις τους δεν θέλουν να το διακινδυνεύσουν. Πρώτες στη λίστα είναι η Alpha Bank, η Eurobank και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ανάλογη στάση κρατούν και οι έμποροι της περιοχής. Αν και το οικονομικό κόστος είναι μεγάλο, αρκετοί από αυτούς θα λάβουν μέτρα προστασίας των καταστημάτων και των περιουσιών τους, καθώς όπως λένε, δεν θα αντέξουν να δουν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται παρανάλωμα του πυρός και στόχος βανδάλων.

Μάλιστα, είναι αποφασισμένοι να φρουρούν τα καταστήματά τους 24 ώρες το 24ωρο, όσες μέρες και αν χρειαστεί μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου. ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: