Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Ο Elton John στο πλευρό του Eminem



Για την στήριξή του στην προσπάθεια του ράπερ, Eminem, να ξεφύγει από δίνη των ναρκωτικών μίλησε ο Sir Elton John σε πρόσφατη συνέντευξή του.
"Τους τελευταίους 18 μήνες βοηθάω τον Eminem στο θέμα των ναρκωτικών και τα καταφέρνει περίφημα", δήλωσε ο Sir Elton John και προσέθεσε "Στέκομαι στο πλευρό όσων με χρειάζονται. Όταν κάποιος σου ζητήσει βοήθεια του δείχνεις τον δρόμο, όμως, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα όταν ο άλλος δε θέλει να προχωρήσει". Όπως μετέδωσε το Sky News ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως η χρήση ναρκωτικών τον έκανε αλαζόνα και υπεροπτικό ενώ τον Μάιο του 2009 ο Emimem επιβεβαίωσε πως ζήτησε την στήριξη του Sir Elton John.
"Εγώ και αυτός έχουμε κοινά βιώματα και ζωή. Με καταλαβαίνει... Η πίεση και λοιπές υποχρεώσεις μπορούν να σε οδηγήσουν στη χρήση ναρκωτικών", σημείωσε ο Eminem.
Elton John και Eminem είναι φίλοι τα τελευταία χρόνια και μάλιστα είχαν κάνει μια κοινή εμφάνιση στα βραβεία MTV το 2001

Δεν υπάρχουν σχόλια: