Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Γάμο εσύ; Γάμο κι εγώ!

Γάμο εσύ; Γάμο κι εγώ! Μπορεί κάποτε να ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και να απασχόλησαν να φώτα της δημοσιότητας, όμως τώρα παντρεύονται άλλους. Ο λόγος για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Βασίλη Τρίκαρδο, που μπορεί η σχέση που είχαν πριν από μερικά χρόνια να έληξε άδοξα, ωστόσο αποφάσισαν και οι δύο να ανέβουν το φετινό καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, που υπήρξε μήλον της Εριδος για τις ενζενί της κρεμ ντε λα κρεμ της χώρας και η αγαπημένη του, η Μαριάντζελα Παράβαλου (κόρη του επιχειρηματία Μαρίνου Παράβαλου), έπειτα από περίπου δύο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, ο γάμος τους θα γίνει στις αρχές Ιουλίου.

Σύμπτωση; Πριν από λίγο καιρό η Μαριέττα Χρουσαλά ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Λεό Πατίτσα, που θα γίνει επίσης το φετινό καλοκαίρι στο Καβούρι με κουμπάρους τον Νίκο Τσάκο και τη σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το timing είναι απλώς... σύμπτωση. Και οι δύο άλλωστε έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν. Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει όμως ότι μετά τον χωρισμό τους θα γνώριζαν τα αμόρε της ζωής τους και θα παντρεύονταν το ίδιο χρονικό διάστημα;

Φυσικά, και οι δύο γάμοι αναμένεται να απασχολήσουν τη δημοσιότητα. Οσο για το αν ο γάμος της Μαριέττας θα κοστίσει 700.000 ευρώ (!), όπως ακούγεται, παραείναι τραβηγμένο το ποσό. Αλλά δεν ορκιζόμαστε βέβαια ότι δεν είναι έτσι.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: