Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Αν ήμουν μια μέρα εκατομμυριούχος...


Άλλος ονειρεύεται εξωτικά μέρη, άλλος πλούτη, δόξα, ξέφρενη διασκέδαση... Ρωτήσαμε τους ανθρώπους της σοουμπίζ τι θα έκαναν αν είχαν τη δυνατότητα να γίνουν εκατομμυριούχοι για μία μόνο μέρα. Ποια είναι τα πιο τρελά τους όνειρα, ποιες ανάγκες τους θα ικανοποιούσαν;
Παναγιώτα Βλαντή
Η όμορφη πρωταγωνίστρια, που φέτος τη βλέπουμε στη μικρή οθόνη ως μπαλαρίνα στο πλευρό του ροκά Φάνη Μουρατίδη, στο «Μ+Μ» του Mega, μοιράστηκε μαζί μας τα όνειρά της στην ιδέα ότι για μία μέρα θα μπορούσε να είναι εκατομμυριούχος.
«Έχω τρελά όνειρα. Αυτό όμως που θα έκανα σίγουρα είναι να δωρίσω χρήματα στην "Κιβωτό" του πατέρα Αντώνιου και να αγοράσω ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα. Πολλά είναι αυτά που ζητάω;».
Αν ήμουν μια μέρα εκατομμυριούχος...  Δήμητρα  Ρουμπέση
Η Δήμητρα, που φέτος εμφανίζεται στο πάνελ του «Super Star», της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, μας αποκάλυψε ότι αν είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά της:
«Θα ήθελα να δωρίσω όλα μου τα χρήματα για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση του καρκίνου».
Γιάννης Αϊβάζης
Ο νεαρός ηθοποιός έχει γίνει ακόμα πιο ευαίσθητος τώρα που είναι πια πατέρας. Η μικρή Ισμήνη τού έχει αλλάξει τη ζωή και τον έχει κάνει να σκέφτεται τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
«Αν γινόμουν μια μέρα εκατομμυριούχος, θα ήθελα να βοηθήσω τους φτωχούς.
Πιστεύω ότι θα έδινα όλα μου τα χρήματα για φιλανθρωπίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: