Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Αέρας ανανέωσης στην έπαυλη της Μαριάννας Λάτση!

Ολικό lifting έκανε η κα Μ. Λάτση στην έπαυλή της στην Εκάλη, αλλάζοντας τα πάντα στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού.

Πανάκριβα υλικά, έπιπλα από πολύ γνωστούς ξένους οίκους, πανέμορφα έργα τέχνης είναι μερικές μόνο από τις πινελιές του πολύ γνωστού διακοσμητή Αλμπέρτο Πίντο που ανέλαβε την ανακαίνιση.

Ο γνωστός διακοσμητής σε συνεργασία με την κα Λάτση επέλεξε το καλύτερο για την έπαυλη της Εκάλης. Πορτογαλικός πωρόλιθος, σκούρα μάρμαρα, πανάκριβες ταπετσαρίες, ειδικές τεχνοτροπίες στους τοίχους κόβουν την ανάσα των ξεχωριστών καλεσμένων της οικοδέσποινας.

Η τεράστια κρεβατοκάμαρα της κας Λάτση άλλαξε ολοκληρωτικά. Καταλαμβάνει ολόκληρο σχεδόν τον δεύτερο όροφο και λούζεται από φυσικό φως χάρη στο υπέροχο γυάλινο αίθριο που διαθέτει. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μικρό διαμέρισμα, αφού διαθέτει κρεβατοκάμαρα, μπάνιο και σαλόνι, ενώ κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, με τον Αλμπέρτο Πίντο να έχει συνδυάσει άψογα το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο.

Ανακαίνιση φυσικά και για το δωμάτιο – διαμέρισμα της Εριέττας Κούρκουλου, η οποία πλέον είναι σωστή δεσποινίδα και δεν μπορούσε να μείνει στο… παιδικό της δωμάτιο. Η διακόσμηση είναι νεανική στα γούστα της Εριέττας κι εκεί μπορεί να χαλαρώνει, να κάθεται με τους φίλους της και να περνάει ευχάριστα.

Όσο για την κουζίνα; Είναι ο χώρος που λατρεύει όλη η οικογένεια, αφού εκεί μαζεύονται και περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Η 300 τ.μ. κουζίνα διαθέτει όλες τις ανέσεις και είναι η τελευταία λέξη του design, με πάγκους από μαύρο γρανίτη και κατάλευκες ηλεκτρικές συσκευές.

Το όλο lifting στοίχισε… 5 εκατ. ευρώ και κράτησε περίπου δύο χρόνια. Μάλιστα για να το γιορτάσει η κα Λάτση έκανε ένα prive πάρτι μόνο για πολύ καλούς φίλους και στενούς συγγενείς.

Πάρτε μια γεύση από την έπαυλη της Μ. Λάτση στην Εκάλη.

Πηγή: εφημερίδα Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια: